Vacature Instructeur

De Kapberg Hengelo (O) zoekt:

Een instructeur (m/v)

Stichting de Kapberg biedt kinderen en volwassenen met een beperking paardrijlessen aan. Door een ontspannen en positieve benadering worden tal van aspecten van lichamelijk, verstandelijk en/of sociaal functioneren bij de ruiter bevorderd.
Bij de manege De Kapberg staan 8 paarden / pony´s. Er is een binnen manege van 20 bij 40 meter en een buitenbak, daarnaast maken we bosritten.
De lessen die gegeven worden bestaan uit individuele lessen voor de beginnende ruiters en groepslessen voor de meer gevorderde ruiters. De ruiters worden begeleid door een team van instructrices en enthousiaste vrijwilligers. Bij De Kapberg staat een open en goede sfeer voorop.

We zoeken een enthousiaste, gemotiveerde en gecertificeerde instructeur (m/v) voor de lessen op:
Zaterdagochtend van 8.30- tot 12.30.uur en/ of op de woensdagmiddag van 15.30 tot 17.30 uur

• Kan zelfstandig en in teamverband werken
  • Beschikt over goede sociale vaardigheden en kan reflecteren op eigen handelen.

Werkzaamheden:

• Begeleiden c.q. lesgeven aan de ruiters met beperking;
  • Begeleiden en aansturen van vrijwilligers en stagiaires;

De Kapberg biedt:

• Een team van leuke collega’s

Bent u de instructeur (m/v) die wij zoeken, reageer dan door een sollicitatiebrief te sturen naar dekapberg@gmail.com.
Voor vragen kunt u bellen met Marijke ten Bruggencate 06 45514459.